Sådan fungerer flowstyret salgsautomatisering

Formålet med flowstyret salgsautomatisering er at sikre, at du får solgt til flest muligt af de kunder, du ikke har en fast relation til endnu.
Systemet er relevant for virksomheder, sælger et komplekst produkt, og som der løbende modtager kundeforespørgsler, eller ønsker at reaktivere gamle kunder, hvor relationen til kunden er gået tabt.

Kort beskrevet fungerer systemet ved at sætte et email dialog-flow sammen med en formular, som sættes sammen med sælgere/forhandlere, der skal behandle kunden.

Hensigten er at give kunder, der kun køber 1 gang en meget hurtigere og mere præcis service end traditionelle kundesystemer kan levere.

Det sker ved at gøre opdatering rigtig nem for sælgeren samtidig med at flest mulige manuelle arbejdsprocesser fjernes. Effecttracker logger bevægelsen gennem købsrejsen.

Hvad er et flow?
Du kender sikkert til automatisk sendte transaktions emails fra webshops, hvor du får et Track&Trace ID, der gør at du kan følge en pakke fra en webshop.

Effecttracker bruger samme metode, hvor systemet styres via links i Emails, Outlook kalender eller Excel. I stedet få beskeder og links, kan der være mange styres og drives fremdriften via flere forskellige automatiske personlige transaktions beskeder, der kan  i købsrejsen frem mod salget. Emails styres af kundetilstande, enten ændres automatisk, af en sælger eller af en leder/administrator. En simpel klikbaseret styring af begivenheder giver brugeren en nem mulighed for at ændre en tilstand. Hensigten er at fjerne så mange manuelle registreringsopgaver fra sælgere som det er muligt, samtidig med kunden sikres den bedst mulige service fra henvendelse til køb. Sælgere skal aldrig skal logge på løsningen som det ses i et CRM system.


Effecttracker behandlinger alle typer af henvendelser fra kunder, f.eks.:

 1. Formular
 2. Mail
 3. Opkald
 4. Katalogbestillinger
 5. Sælgeren opretter selv kunden
 6. Kunden modtager et oprettelseslink i en SMS

Systemet er velegnet til dig når du:

 1. Sælger en gang eller sjældent til samme kunde - f.eks. projektsalg
 2. Rådgiver kunden før første køb
 3. Arbejder med leadgenerering i marketing, men mangler et detaljeret billede af håndteringen i salget
 4. Sælger gennem forhandlere eller salgspartnere
 5. Har svært ved at få Marketing Automation eller CRM systemer til at fungere
 6. Har svært ved at finde ud af, hvilke marketingaktiviteter, der leverer flest købende kunder

Moduler, der kan skræddersys til dit behov:

(Nem mulighed for integration til andre systemer via API - F.eks. chat-/beregnere samt eksterne samarbejdspartnere)

Dette er et referral link. urltrackertest