Afhængig af din individuelle opsætning, bruges mange felter til automatisering eller visning af information i dit email flow, kontakt din konsulent for evt. spørgsmål, hvis du er i tvivl.

Der findes en række specialfunktioner, der kan indstilles via indtastningsfelterne - f.eks.:

  1. Produkt: viser dine produktkategorier som tjekbokse i formularen. Hvis der ikke står ordet "Produkt", vises tjekbokse fra produktkategorierne ikke.
  2. Accepter: Åbner for en tjekbox, som skal afkrydses for at der kan sendes en henvendelse. Denne funktion sættes typisk sammen med en mere avanceret opsat CSS fil, der kan indeholde links.

Hvis du ønsker at måle en ROI på dine marketinginvesteringer, kan du indsætte dit budget.

Her kan du indsætte dine produktkategorier. Der skal være mindst 1 produktkategori på din kampagne for at dit flow fungerer.
Produktkategorierne bruges f.eks. til at tildele kunderne ved fuldautomatiseret kommunikation.

Nedenfor kan interne emails indtastes. De anvendes typisk til automatisk indstillede emails, der varierer fra kampagne til kampagne fra email flowet. De kan fjernes ved ikke at vise bruge dem i emailflowet. Sælgermail anvendes typisk til kundebesvarelser. Ledermail anvendes typisk når den interne kampagneleder automatisk kommunikerer med sælgere/forhandlere.

Leverandørdokumentation aktiverer en email, som ikke indeholder kundedata, der kan sendes til dit bureau

Append URL kopierer siden kunden står på ned i notefeltet.
Det er typisk en funktion, der bruges fra produktsider eller webshops.