Effecttracker scripts indeholder en kanal-læser, der kigger efter det, der kan stå efter"?" i dine URLs - det minder lidt om UTM koder.

Kanaltracking fungerer ved at du i alle links til landingpagen indsætter ?media=Effecttrackerkanal i afslutningen af linket.

F.eks.: effecttracker.com/landingpagenavn?media=kanal

Dette kan bruges til at vurderer, hvordan jeres leadgenererende annoncering fungerer. Det kan have en ret stor betydning for hele annonceeksekveringen, I vil kunne identificere de kampagner og medier, der giver flest salg.


Scriptet læser både dem, der besøger siden og dem, der henvender sig uden udfylde formularen. Besøg, der ikke har en kanal læses som ”Organisk”
Jo flere kliks du får fjernet fra ”Organisk” des bedre mulighed har du for at vurdere, hvordan den samlede effekt af din leadgenererende marketing fungerer på tværs af alle kanaler fra både annoncer og landingpages.

Hermed forklaring på, hvordan du sætter det op.
1.    Gå til ”Rediger kampagne” og opret kanalen/erne, du kan starte med at skrive 1 i pris, eller indtaste dit budget med det samme.  (Tallet kan altid justeres)
2.    Indsæt kanalsporing i dine kampagner ved at tilføje ?media=kanalnavn i det link, der peger ind på landingpagen. Eksempel: https://effecttracker.com/landingpagenavn?media=kanalnavn
Ved måling af offline annoncering laves en redirectside i HTML, hvor trackingscriptet indsættes, hvor du nu bruger en ekstra side til at få din kanaltracking på.
– f.eks: <meta http-equiv="refresh" content="0; url=https://effecttracker.com/landingpagenavn?media=kanalnavn/" />

Du kan evt. kopiere URLen strengen fra ”Kampagne->Kampagnescripts”, hvis du er i tvivl (Se screendump nedenfor)