Brugerflows/udvikling af individuelle købsrejser

Effecttracker er et agilt og fleksibelt system, der nemt kan tilpasses til selv ganske komplekse behov med adskillige trin i købsrejsen.

Kernen i brugerflows i Effecttracker er tilstande på kunder. Tilstanden viser, hvor i kunderejsen kunden til enhver tid befinder sig.

Effecttracker indeholder mere end 100 kombinationsmuligheder for kundetilstande. I de mest komplekse løsninger i Effecttracker findes der op til 4 parallelle tilstandsvisninger, der giver brugeren et hurtigt indblik i, hvor kunden kommer fra, og hvad, der er sket med kunden efterfølgende.
Nogle tilstande er simple, og viser f.eks. om en kunde har købt. Andre tilstande er udviklet for at sikre at virksomheden ikke mister kunder, fordi man f.eks. ikke får kontaktet kunden.

Tilstandene driver et kommunikationssystem, hvor du får adgang til at kunne arbejde med automatiseret- eller semiautomatiseret emaildialog. Metoden anvendt i Effecttracker svarer IKKE til marketing automation eller CRM.

Når du bestiller en licens gennemgår vi, hvordan en kunderejse kan se ud for dig, og du får en præindstillet konto, der blot skal redigeres til.
Baseret på dine ønsker udvikles tegningerne, flow-forklaringer og stepbeskrivelser og forslag til datarapporteringer, der giver dig et præcist billede af, hvordan automatiseret kundehåndtering kan fjerne manuelle arbejdsprocesser samtidig med at lukkeraten i salget øges.

Dette er et eksempel på, hvordan et overordnet mødebooker flow indeholdende automatiseret fakturering i et eksternt ERP system ser ud. Flowet viser, hvordan vi kan flytte kunden mellem flere personer, der skal deltage i købsrejsen. Flowet nedbrydes, så hver kasse kan indeholde en eller flere trin, der sikrer en maksimalt effektiv købsrejse.


Dette er et eksempel på et individuelt udviklet tilbygningsflow sendt til Effecttrackers programmør på vegne af en kunde.

Selv om de bagvedliggende processer er komplekse, er det forholdsvis nemt at lave tilpasninger og udvidelser til kunderejsen i Effecttracker, og det er forholdsvis billigt.

  • 1 ny tilstand koster ca. 5.000 kr. at udvikle med visning af relevante data i ønskede rapporter
  • 1 ny tilstand med automatiseret kommunikation koster ca. 10.000 kr. at udvikle med visning af relevante data i ønskede rapporter
  • 1 ny tilstand med sammenkobling af et eksisterende flow med visning af data i ønskede rapporter koster ca. 15.000 - 25.000 kr. at udvikle.

Hvis du har særlige behov, der ikke ligger i løsningen, kan vi hjælpe med at udvikle den funktionalitet du mangler. Det koster 800 kr./time, og et projekt består af briefing, programmering og test. Hvis det er muligt kommer vi med anbefalinger til rapporter, der kan vise nye sammenhænge i data, der kan give dig en forretningsfordel.

Da automatiseret dialog mellem rigtige mennesker kræver stor knowhow om salg og salgsledelse, bruger vi kun eksperter med mere end 10 års salgsledelses erfaring til at beskrive processer - og kun senior programmører til at bygge udvidelserne.