Få adskilt de købeklare kundeleads fra de andre besøgende

De fleste hjemmesider har mange kategorier af besøgende. Det spænder over alt fra eksisterende kunder til irrelevante besøg. Hvis du ikke er i stand til at adskille de besøgende fra hinanden. Det kan gøre det svært at vide, hvad værdien af forskellige typer af marketing aktiviteter er for jer.

Effecttracker.com hjælper virksomheder med at udskille de købeklare kundeleads fra alle de andre kliks, der kommer fra din hjemmeside.

De købeklare kundeleads er særligt værdifulde for de virksomheder, der ønsker flere kunder. Der er typisk få købeklare kundeleads i forhold det samlede antal besøgende, og de er vanskelige at identificere og få solgt til.

De fleste kan se antallet af de besøgende, og hvordan de bevæger sig rundt på sitet. I mange tilfælde også, hvilken virksomhed der besøger sitet, men der en mangler informationer om kundens behov.

Effecttracker.com er et dansk udviklet SAAS løsning, som er udviklet til at kunne samle de købeklare kundeleads op, og sikre at flest muligt af de røde cirkler i figuren får købt.

Hvis du er interesseret i at vide, hvad du skal gøre for at kunne identificere de røde cirkler i figuren, er du velkommen til at kontakte mig her: kenneth@effecttracker.com eller 21 65 69 73

Fortsat god sommer